Kennismaking

Graag stel ik me aan u voor.

Ik ben Miranda Haarsma, getrouwd, moeder van een zoontje van 11 en woonachtig met 2 honden. Ruim 20 jaar geleden heb ik de opleiding schoonheidsspecialiste gevolgd, ruim 15 jaar geleden ook een salon aan huis in brabant gehad. Maar door de jaren heen heb ik andere werkzaamheden verricht. Zo heb ik een aantal jaren in de gehandicapten zorg gewerkt en daarna ben ik zelfstandig ondernemer geweest met een taartenbedrijf aan huis. Toch begon het beroep als schoonheidsspecialiste in 2014 weer te kriebelen. Hierbij toen de stoute schoenen aangetrokken, mezelf weer verdiept in deze branche en opnieuw een schoonheidssalon begonnen. Inmiddels ben ik blij dat ik deze stap heb genomen. Als moeder is dit beroep natuurlijk perfect te combineren.

Mijn visie

Als schoonheidsspecialiste vind ik het erg belangrijk om met zo natuurlijk mogelijke producten te werken (be natural), na een zoektocht ben ik uiteindelijk uitgekomen bij PUURR skincare wat volledig aansloot aan mijn verwachtingen en visie. Inmiddels kan ik trots zeggen dat ik een echte PUURR specialist ben, daar waar ik diverse PUURR trainingen gevolgd heb, meedraai op de vakbeurzen in de beautybranche in de stand van PUURR en trainingspunt ben voor de PUURR collage schoonheidsspecialist.

Als PUURR specialist vertel ik dan ook graag mijn klanten het verschil tussen een X-product uit een drogist en de PUURR producten.
U kunt van mij een gepast huid,- productadvies op maat verwachten. En laat ik u dan alvast verklappen dat het gebruik van pure producten echt betaalbaar kunnen zijn.