Puurr zen ritueel

PUURR ZeN ritueel

Uniek aan een PUURR gezichtsbehandeling is dat we elke behandeling beginnen met een Ontspanning door middel van een intro massage. De intro massage bij de PUURR ZeN ritueel is een combinatie van de ZeN Kruidenstempels en Tui-na massage. De ZeN kruidenstempels integreren we ook in de gezichtsbehandelingen. Wellness en huidverbetering gaan samen in een PUURR ZeN ritueel.
Een behandelingsritueel dus met een oosters tintje. Het begint al met de heerlijke ontspannende geur van onze ZeN Rice Bran Oil met Jasmijn die we tijdens deze behandeling gebruiken. Bij de Intro nek/schouder massage gebruiken we de ZeN Kruidenstempels. Met de verwarmde stempels masseren we de spanning weg gecombineerd met de chinese Tui-Na drukpunt massage. Tijdens de behandeling liggen de kruidenstempels als verwarmde kussentjes in de nek. En gebruiken we ze ook gecombineerd met de ontspanningsmassage.
Kruidenstempels zijn builtjes gevuld met diverse soorten kruiden. De verwarmde stempels geeft verlichting bij gespannen en overbelaste spieren en zorgt voor de totale ontspanning.De kruiden werken nog lang door in de spieren en helpt blokkades te bevrijden, waardoor het lichaam weer in balans komt.

De Ontspanningsmassage is de specialiteit van de specialiste dus laat u verrassen en get ZeNNNNN!!