PUURR SuN

PUUR SuN PUURR spf hebben een combi van natuurlijke filters en chemische, om zo de beste bescherming te geven! Natuurlijke filters geven een beschermend laagje zodat de stralen weerkaats worden. De chemische gaat verbranding in de huid tegen! (absorberen de stralen) We kiezen de beste bescherming! Tegen UVA en UVB En extra voeding door shea butter en aloe vera! Enkele ingrediënten uitgelegd:
  • Octocryleen absorbeert UV-stralen UVB-gebied en een deel van het UVA-gebied met “korte” UVA-straling. In het UVA-gebied is de absorptie echter gering, en daarom is octocryleen te beschouwen als een UVB-filter. Het is zeer stabiel en kan andere, minder stabiele UV-filters stabiliseren.
  • Disodium Phenyl Dibenzimidazole Tetrasulfonate (Bisdisulizole Disodium) is een in water oplosbare chemische zonnefilter die UVA-straling absorbeert.
  • Titanium Dioxide is een natuurlijke filter
  • Ethylhexyl Triazone (Octyl Triazone) is een in olie oplosbare chemische zonnefilter afgeleid van PABA, die gebruikt wordt om UVB-straling te absorberen. Ethylhexyl Triazone een uitstekende UVB-filter!

De producten van PUURR SuN